پروژه کارآفرینی تولید کاغذ تایپ لاینر و وایت تاپ

دسته بندي : کارآفرینی » تولیدی
پروژه کارآفريني توليد کاغذ تايپ لاينر و وايت تاپ در 40 صفحه ورد قابل ويرايش


1 مقدمه :

نام محصول کغذ تست لاينر و وايت تاپ بوده و اغلب جهت استفاده در لايه رويي کارتن هاي بسته بندي به صرف مي رسد. چگونگي طبقه بندي اين محصول علاوه برز نوع کاربري آن در لايه مياني موجدار (فلوتينک)، سطوح طرفين موجدار (لايتر) و سطوح بيروني تاپ لاينر يا تست لاينر، بر اساس نسبت وزني آن در واحد سطح تعيين گرديده و انواع مختلف آن عبارتند از و همچنين تقسيم بندي ديگر بر پايه سفيد شده يا دولايه و تک لايه بودن و يا نبودن پوشش و پوشش دهي شده نيز مطرح مي باشد.







1 – 2 نام کامل طرح و محل اجراي آن :

توليد کاغذ تايپ لاينر و وايت تاپ





محل اجرا :











1 – 3 – مشخصات متقاضيان :

نام


نام خانوادگي


مدرک تحصيلي


تلفن














1 – 4 – دلايل انتخاب طرح :

توجه به خودکفايي اين صنعت و همجنين نياز بازار داخلي به توليد اين محصول با توجه به اين که توليد کاغذ تايپ لاينر و وايت تاپ مي تواند به رشد و شکوفايي اقتصادي کشور کمکي هر چند کوچک نمايد و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعاليت هاي صنعتي اين طرح را براي اجرا انتخاب کرده ام.



1 – 5 ميزان مفيد بودن طرح براي جامعه :

اين طرح از جهات گوناگون براي جامعه مفيد است ، شکوفايي اقتصادي و خودکفايي در توليد يکي از محصولات ، سوددهي و بهبود وضعيت اقتصادي ، اشتغالزايي ، استفاده از نيروي انساني متخصص در پرورش کالاي داخلي و بهره گيري از سرمايه ها و داشته هاي انساني در بالندگي کشور .





1 – 6 - وضعيت و ميزان اشتغالزايي :

تعداد اشتغالزايي اين طرح 97 نفر ميباشد .



تاريخچه و سابقه مختصر طرح :

اندازه‌هاي استاندارد کاغذ

کاغَذ ماده‌اي است پهن و نازک که از فشردن الياف موادي مانند خميرچوب، برنج يا کتان درست مي‌شود و بيش‌تر براي نوشتن و نقاشي به کار مي‌رود. با اين همه، از کاغذ براي بسته بندي (مانند کاغذ کادو)، آرايش دروني ساختمان، صافي هاي صنعتي و پژوهشي و کارهاي ديگر نيز بهره مي‌گيرند.



پيشينه

چيني‌ها نخستين مردماني بودند که بيش از ? هزار سال پيش، کاغذهايي مانند کاغذهاي امروزي ساختند. ايرانيان مسلمان شيوه? ساختن کاغذ را در سده? نخست پس از اسلام از چيني‌ها آموختند و آن را بهبود بخشيدند. شهر سمرقند براي سال‌ها بزرگ‌ترين مرکز ساختن و خريد و فروش کاغذ بود. سپس، در شهرهاي ديگر، از جمله بغداد، دمشق، قاهره، مراکش، جزيره? سيسيل و شهرهاي مسلمان نشين اسپانيا، کارخانه‌هاي کاغذسازي به راه افتاد.يافته‌هاي باستان شناسي نشان مي‌دهند که از قرن اول ميلادي،در چين کاغذ وجود داشته‌است.در سال 105 ميلادي،يکي از درباريان،ماده جديدي را براي امپراطور توصيف کرد که از پارچه‌هاي کهنه،پوست درختان،کنف و علف تهيه مي‌شد وروي ان مي‌نوشتند.به مرور زمان،شيوه? تهيه کاغذ بهتر شد و ان را با الياف گياهاني مانند خيزران مي‌ساختند. عرب‌ها اين محصول را به اروپا بردند ودر سال 1150 ميلادي،غربيان نخستين کاغذ سازي را در اسپانيا بنا کردند.ماشين توليد انبوه کاغذ را چيني‌ها اختراع کردند. نخستين اسکناس نيز در سال 1024 ميلادي در چين تهيه و مبادله شد.

ساخت کاغذ

اليافي که در ساخت کاغذ بکار مي‌رود معمولاً طبيعي و شامل سلولز است.

پيرامون واژه

کاغد يا کاغذ کلمه‌اي است پارسي و ذکر اين لغت يا «ورق» در کتب قديميه عربي بسيار فراوان ديده مي‌شود.

ريشه لغوي

کلمه کاغذ ، از واژه چيني کاکتز گرفته شده است. (نام فارسي آن را رخنده يا پرزه است).

ديد کلي

انسان اوليه ، به‌تدريج که نياز به تصوير کردن اشياء ، يادداشت کردن وقايع و ارسال پيام هاي کتبي را درک کرد، اهميت و ضرورت شيئي که بتواند بر روي آن اثر به جا ماندني را ثبت کند، دريافته بود و همواره در راه دستيابي به آن تلاش مي‌کرد.
تاريخچه

در بين النهرين از لوحه‌هاي گلي ، در مصر (1838 ق.م) از پاپـيروس ، در چين از حکاکي بر روي لوحه‌هاي چوبي و نمد با قلم مو و پارچه ابريشمي ، اين منظور را عملي مي‌کردند. با توجه به اينکه صنعت نمد مالي در خاور دور ، سنّت و متداول بود، فردي چيني به نام "تسائي لون" (105 ميلادي) از قطعات کهنه و اضافي ابريشم ، خمير و بعد ، ورقه‌هايي به صورت نمد درست کرد و از آن به کمک قلم مو براي نقاشي و نوشتن استفاده کرد و بعد به جاي ابريشم ، چوب خيزران و درخت توت را بکار گرفت. در حقيقت ، بايد او را اولين مخترع کاغذ در دنيا دانست.

سير تحولي رشد

کارگران چيني که در سال 751 به دست ايرانيان اسير شدند، اين فن را با استفاده از کتان و شاهدانه ، به مردم سمرقند آموختند و بعدها توسط مسلمانان در بغداد ، دمشق و حتي مراکش و اسپانيا متداول شد. اولين کارخانه کاغذ سازي ، درسال 1154 در اسپانيا و اولين آسياب تهيه پودر چوب ، در سال 1190 در فرانسه تأسيس شده بود.

در ايران ، فعاليت کاغذ سازي ، اولين بار با تأسيس کارخانه مقوا سازي و با استفاده از کاغذهاي باطله درسال 1313 شمسي در کرج شروع شد و حدود 15 سال است که با تأسيس دو کارخانه کاغذ سازي پارس در هفت تپه خوزستان و کارخانه چوب و کاغذ ايران (چوکا) در گيلان ، به صورت يک تکنولوژي مدرن و پيشرفته درآمده است.


مواد اوليه تهيه کاغذ

مواد اوليه انواع کاغذ ، بطور کلي ، مواد سلولزي است که از منابع مختلف تهيه مي‌شوند:



ساقه کتان ، شاهدانه ، پنبه که الياف بلند (در حدود 1.2 تا 6 ميلي متر) دارند.
ساقة گياهاني مانند گندم ، جو (کاه) ، ني ، کنف و غيره.
درختاني که برگ سوزني دارند، مانند کاج (با الياف بلند ) و يا برگ پهن دارند مانند چنار (با الياف کوتاه در حدود 0.5 تا 1.2 ميلي متر)
انواع کاغذ‌هاي باطله و يا خرده‌ها و قطعات مقواي کهنه
الياف تفاله نيشکر


مراحل تهيه کاغذ
تبديل چوب به قطعات ريز

با استفاده از ماشين پوست کني و دستگاه توليد تراشه و عبور تراشه‌ها از الک مخصوص صورت مي‌گيرد و قطعاتي به طول حداقل 4 و عرض 2 سانتي‌متر (در مورد چوب) بدست مي‌آيد.



گزارش مختصر بازديد از واحد ها توليدي با خدماتي مرتبط با موضوع پروژه :

بازديد از محل توليد کاغذ تايپ لاينر و وايت تاپ

بر اساس هماهنگي هاي بعمل آمده در بازديد از مرکز توليد کاغذ تايپ لاينر و وايت تاپ به بررسي سيستم ها و دستگاهها و ماشين آلات موجود در محل پرداختيم و سيستم مديريت و روش هاي تامين مواد اوليه را در کارخانه مورد ارزيابي قرار داديم ،



جنبه هاي ابتکاري بودن و خلاقيت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوري در کليه رشته ها مي تواند عامل پيشرفت و توسعه قرار گيرد در بخش صنعت نيز که بازار رقابتي بسيار شديدي دارد استفاده از ايده هاي نو و نوآوري و خلاقيت مي تواند به عامل موفقيت تبديل شود ، طراحي هاي گرافيکي تبليغاتي و استفاده از شيوه هاي نوين صنعت از عوامل پيشرفت و توسعه اقتصادي در کشور هاي صاحب سبک در صنعت ميباشد ، الگوبرداري از اين روشها براي معرفي کالا و محصولات مي تواند به عنوان يک ايده نو مورد استقيال قرار گيرد .

دسته بندی: کارآفرینی » تولیدی

تعداد مشاهده: 2012 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 40

حجم فایل:605 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: